Suruç Fen Lisesi

Belgegeçer : M. Yard. Şenay ÖRENLER
WEB https://surucfenlisesi.meb.k12.tr
Adres : ALİGÖR MAH. CUMHURİYET CAD. NO 3 SURUÇ / ŞANLIURFA
VİZYON : Zeka düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri, matematik ve fen bilimleri alanında yüksek öğrenime hazırlamak, Matematik ve fen bilimleri alanlarında gereksinim duyulan üstün nitelikli bilim adamlarının yetiştirilmesine kaynaklık etmeyi, Öğrencileri araştırmaya yöneltmeyi, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile yeni buluşlara ilgi duyanların çalışacakları ortamı ve koşulları hazırlama.
MİSYON : Yeni teknolojileri kullanabilen, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen bireyler yetiştirmeyi, Öğrencilerin bilimsel araştırma yapmalarına, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde yabancı dilde iyi yetişmelerini sağlamayı amaçlar.
BAŞARILAR :

Saatler : Dersler 08.20-15.40 Arasında yapılmaktadır.
Yabancı Dil :
Isınma : KÖMÜR